Grymt!

Grymt att Sara Algotsson vann silver! Grymt! en så otroligt duktig ryttare. Visste ni en annan sak? Sara är uppväxt på en gård brevid gården Stjärna är född på! Och hon sa även till Stjärnas föredetta ägare att hon trodde att stjärna skulle bli en väldigt bra fältävlansponny det tycker jag är häftigt eftersom att hon är en otroligt duktig och begåvad ryttare!:D
 

Grattis!

Har följt fälttävlan i os de två senaste dagarna och idag tog sverige silver! :)
Sara Algotsson och finfina Wega trillade precis på mållinjen till en guldmedalj men jag tycker de var grymma ändå, första gången sverige får medalj i fälttävlan i os tror jag!

Så stort grattis, synd bara att det blev ett pet på sista hindret men ni var grymma!

Nytt

Har fått två nya hästgrejer av mamma de senaste dagarna :) Först var vi på granngården och då skulle vi köpa lite olika saker bl.a. ett flugtäcke. Men så blev det inte för det var nämligen rea på de där Rambo fleecetäckena så då köpte vi ett brunt :) Sen igår åkte mamma förbi hööks och kom hem med ett par back on track damasker. Kommer nog bli jätte bra att använda sen när jag börjar rida och även nu och dessutom står det att det typ hjälper mot kotledsinflammation :)


Filmtime

Nu sitter jag och Tilda och kollar på roliga klipp :) Igår såg vi flicka 1 och den var asbra men sorglig :( sen såg vi en skräckis som heter the strangers, sjukt läskig! Vädret suger! Det började regna as mycket och sen så kom värsta blixten och åskan! Och för att förvärra saken börjar det hagla, och inte lite heller! Aja, nu ska vi kolla på film iaf :)


Hööks prylar som inte skulle sitta fel


@ Tildas place

Nu är jag hos Tilda och vi ska göra pannkakor :) Fett gott! Idag har jag ridit Melker och det gick bra :)


Kaspers hälta..

Jo, såhär är det då. Det började för ett par veckor sen att jag kände att han inte riktigt gick rent.
 
Sen efter vi varit på gotland kunde vi konstatera att han var halt men det var iprincip omöjligt att se på vilket ben.
Vi bestämde oss för att låta honom vila och det blev aningen bättre men han var fortfarande halt :(
 
Sen så fick vi tid hos en veterinär på solvalla och efter att ha undersökt honom kunde han till 95% chans konstatera att det var kotledsinflamation i båda fram. Det var därför vi hade så svårt att se vilket ben det var.
Han trodde att det berodde, på vilket vi också gjorde att han har blivit överansträngd av hoppningen. Inte för att det har varit för hårt och mycket egentligen utan för att han antagligen inte hoppade lika mycket och hårt hos förra ägarna som han har gjort nu och då har det blivit för mycket påfrästning i frambenen.
 
Han fick kortisonsprutor i båda fram när vi var på kliniken och nu i tio dagar ska han äta metacam.
Sen ska vi på ett återbesök och se om han ska få en till behandling.
 
Han kommer antagligen va tvungen att vila i 6-8 veckor men som tur är så kommer det inte bli några följder eller problem i framtiden. Bara vi låter honom bli helt frisk först så kommer det som sagt inte hindra oss något i framtiden utan då är det bara att rida som vanligt igen :)
 
Självklart kommer vi vara noga med det i framtiden ändå och kanske ibland i hoppningen t.e.x. använda lindor eller mjuka stötupptagande skydd som ger bättre stöd istället för att använda hårda skydd.
 

Hööks leverar!

Shit asså, hööks leverarar verkligen!

Kolla bara in alla nya HV polo prylar de har införskaffat sig!
Om man bara var lite rikare skulle jag åka dit på en gång och shoppa loss! :)
Och sen, kolla bara in deras ursnygga JH COLLECTION! Grym ju! :)
 
Den här snygga outfiten skulle jag inte tacka nej till i höst! ↓
Pannband CRW® 129 kr
Väst JH Collection 349 kr
Långärmad piké JH Collection 179 kr
Ridbyxa Helskodd JH Collection 649 kr

Tittar på OS

Rubriken lyder

Kollar på dressyren nu :)
Första gången I MITT LIV jag ser på ridsporten i OS
Känner att jag verkligen så att jag följer ridsporten...

Beställt och klart!

Nu har jag beställt en HV polo tröja och hovdesinfektion.
Köpte hovdesinfektion för att jag tror att Kotten har röta! Har förut haft ett annat medel för röta men har bara hittat det på granngården och jag beställde från hööks nu och då fanns inte just det medlet men hittade detta. Som jag tror kan funka ska testa! om det inte funkar så åker man bara till granngården.
Bilder på det jag har beställt:

Ut och rida

Ska strax ut och rida på Ville :) Rider honom nu när Matilda och hennes familj är bortresta ;) När jag kommer hem sen kommer jag berätta om hur läget ligger med Kasper så ni får veta lite mer.


<3...


John Whitaker prylar som man vill ha


Tidsinställda hästprylar

Har fixat några tidsinställda outfits! håll utkik efter dom :)

kommer tillbaks imorrn ;)

Har gäster osv så har inte kunnat blogga men imorrn är jag tillbaks på banan igen ;)
 
 

Hår hår och bara hår..

Kotten fäller sjukt mkt päls/hår nu jag borstar och borstar men det försvinner aldrig! Sen så tror jag att han har fått röta .. Sen måste han skos! Hovarna bara växer jag har ringt två Hovslagare som är faktiskt jätte bra! Men ingen av dem jobbar nu.. Vet ni någon bra Hovslagare som kan komma ut till grödinge/sibble och sko en ponny så snart som möjligt??


Min lilla prins

Min lilla knas ponny för en stund sen


OS- invigning

Nu sitter jag och mamma vid tv:n och tittar på OS- invigningen :) Lite smått spännande måste jag säga!

Nya produkter hos Hööks

Shit! Kolla in på hööks och kollai den nya höst/vinter- katalogen.
TITTA IN DÄR!
Länk:
Hööks
Massa nytt!
Massa super snygga HV polo kläder !
Åhh jag döör :')

Dagens planer

Godmorgon alla söta läsare :)
Idag hade jag tänkt ner till Kotten och borsta av honom ordentligt. Sen spruta in honoom med flugspray!
Kanske tar någon promenad.
//Tilda

Jag tror..

att blogg.se appen har hackat upp sig som man kanske har sett ;) Igår stod det att vi hade skrivit 24 inlägg! Jag kollade in på vår blog och då såg jag att mitt inlägg var typ x3 och felicias med osv. men nu raderade jag dom som var dubblade :)

Min fina!

!
 
 

första hoppträningen.

Igår var det första hoppträningen med stjärna för Linda. Vi började med att trava över bommar och fatta galopp efter och göra en volt, sen hoppade vi lite mer "hinder" och hon var riktigt duktig!! när jag hoppade en liten bana var hinderna kanske på 70 till 80 inte så högt men det var första gången jag hoppade henne! Det var med en vattenmatta under ett hinder, jag trodde hon skulle titta då hon inte alls gillar vatten, eller iallafall vattenpölar! Aldrig att hon skulle gå i en vattenpöl!haha, men det hindret hoppade hon bäst av alla! Sen höjde Linda upp till kanske 90-95 och hon hoppade det jätte fint!. Stjärna är ganska framåt i hoppningen, inte lika som sonella som därimot skenar mot hinder men hon bjuder på bra framåt! Hon blir lite glad efter hindrena och försöker bocka men det är bara lite skoj!:) 
 

att matcha.

Något jag älskar när jag ska rida är att matcha! Usch jag hatar verkligen när folk inte matchar, färger som inte passar ihop!? hur tänker man? Jag tycker det är viktigt att ett ekipage är snyggt! och att det är rent och prydligt.
 
När jag ska rida så har jag nästan alltid benlindor och boots, ibland mina vita dressyrskydd och vita boots om jag är lite lat, men annars alltid benlindor! Mycket snyggare! + att jag har ALDRIG ridit utan skydd,benlindor osv jag har aldrig ridit med ingenting på hästens ben, alltid något på benen.
 
vitt och marinblå
 
Rött
 
Det var två av exempel på vad jag tycker! skulle gjort fler fast det blev fel med rembly!
 
 

Bästa köpet jag hat gjort!

~ Rubriker säger allt ~ Mina tretorn Falsterbo är så himla sköna och ger jätte bra stöd i foten/benet. Köpte dom från skara hästsport för ett otroligt bra pris!! Tror att nästan alla vet hur mkt dom kosta osv! Men för er som inte vet var det 80% rea på just tretorn Falsterbo eftersom dom fick in fel stövlar så dom sålde alla för 1000 kr. När jag läste det på maloukastmans blogg så tänkte jag det är ingen ide för jag hade redan fått ett par nya stövlar! Men efter en vecka så visade jag mamma och hon gick med på att köpa dom. Jag blev överlycklig när dom kom, jag kände mig så glad och nöjd osv. Rekommenderar verkligen stövlarna!


This or that svaren


Kisse katter ♥

Min systers kompis katt har fått kattungar :)
jag älskar katter, särskilt kattungar! ingen kan ju tacka nej till en kattunge, am i right? :)
 
Jag tror vi får en men det är bara mamma som ska ge med sig också :)

snart så..

kommer this or that svaren i ett videoinlägg :) 

Påväg hem

Berättar mer när jag kommer hem ;) Kan säga att han kommer få vila ganska länge men det är inget som kommer påbyggas och bli problem i framtiden som tur är :)


@ E4an

Sitter i bilen påväg till Solvalla med Kasper och grannens häst Birk bak i släpet. Vi fick ett litet mellanstopp på vägen för att Södertälje ridskolans hästar hade rymt ur sommar hagen vid grödinge kyrka så de var ute på vägen. Som tur var hade de gått in på en grannes gårdsplan och där står det också hästar så vi släppte in de i en ledig hage så får någon annan hämta dem sen :)


Hästsjukhuset solvalla

japp, imorrn bär det av med Kasper till Solvalla kliniken för att kolla upp Kaspers hälta som jag hoppas och faktiskt tror inte är allvarlig.
 
Har aldrig varit där förut men hoppas att det är bra och vad jag har hört av de flesta är det bra också :)
men men, nu ska jag ta och kolla lite på tyst vittne som går på tvn just nu :)
 
jo, en sista grej. Är det någon av er läsare som har några riktigt bra filmtips?
Vilken genre som helst, bara en riktigt bra film helt enkelt ;)
 

sista chansen nu ;)

imorgon efter att vi varit på kliniken med Kasper kommer jag svara på alla era this or that så nu är sista chansen att komma med fler förslag ;)
 
HÄR KOMMER DU DIREKT TILL "THIS OR THAT" INLÄGETT ;)

följ oss!

vi vill ju ha fler följare på bloglovin! 
 
kom igen lite fler kan vi väl få? :)
Även om vi inte har jätte mycket besökare, som vi självklart också vill få mer, så är det inte ens hälften av de som följer oss :(
 

Tävlingsoutfits

Tänkte göra så här. Att jag ska göra två tävlingsoutfits, sen ska ni få välja vilken som är snyggast ;)

så här kommer nr 1:
 
crw hjälm
tretorn falsterbo stövlar
racesafe väst
equi-guard benskydd
vit/guld jw mettalic schabrak
 
nr 2:
 
crw hjälm
tretorn falsterbo stövlar
racesafe väst
equi-guard benskydd (inte samma sort)
lila showmaster schabrak

come on!

jag vill ha fler this or that! ;)
har fått in ett par stycken, men vill ha fler snarast ;)

hehe, värsta bossen här men vill ju ha en massa såna! ;)
 
inlägget

nya flughuvan.

 

Kliniken

Hej! Idag var det en lång dag på kliniken! Sonella har känts bra och dålig olika dagar så det var bättre att åka in med henne. Vi försov oss men kom dit kvart över 8 i morse. Vi åkte till kliniken i södertörn! Haha efter att hon vart inne på rönken så kom hon ut vinglande eftersom att hon fått lugnande medel och efter ett tag hade hon lagt huvudet på min mage och somnade, + att hon började dregla och snarka!!
Hon var ungefär 1 grad halt på vänster bakknä så det var nästan ingenting som tur var! Men hon måste ledas ut varje dag i 3 veckor innan vi får komma tillbaka och kolla det igen! Vi gick in en snabbis på lillhästen också, vi fick med oss en rycktborste åt stjärna, 2 typ grejer man hänger på boxväggen och har borstar sprejer osv i till varsin ponny, och en flughuva med ögon till sonella. Kommer bild på flughuvan senare och kommer upp det man hänger på boxväggen när dom flyttar till nya stallet. Det var ett karantän stall i nya stallet förut men dom har gjort om det till ett nytt stallet med 7 boxar och två av dom kommer Sonella och Stjärna stå i! Det är riktigt riktigt fint! kommer bilder när dom flyttat dit, alltså om några veckor!:)
//Julia
 
den bästa ponnyn i hela världen!!<33

This or That

Eftersom att typ alla kör på såna här this or that frågor gör väl jag också det nu då :)
 
Som ex.
glass/godis
nellieberntsson/linnolsson
osv.
 
Så kom på en massssaa med this or that förslag så svarar jag senare, kanske i ett videoinlägg ;)
 
Är det någon som vill ha en frågestund också? För om några vill så kommentera så kör jag det också sen ;)
 

Rätt svar :)

Den första som gissade rätt på vems transport det var i det här inlägget var Mikaela :)
Mikaela har ingen blogg tyvärr, vad jag vet iaf men grattis! :)
 
Det var Matilda Sparrenhöks transport ;)
svårt att se men det står Matilda Sparrenhök på transporten ;)

Tillfällig design!

Har sutit från igår och gjort en header och fixat koder osv. det tog en bra tid innan jag blev klar :) men dett är bara en tillfällig tills vi har fixat en mkt finare! :) den kommer upp någon gång i augustí! :)

Musiktips!

2 nya låtar som man hör på radion ofta nu för tiden ;)
 
   
 
sjukt bra enligt mig! :)
 
 
 

dagens vill ha

kör på en "dagens vill ha" idag bara som tidsfördriv liksom :)

"funderar"...

Nu har ju både Julia & Tilda valt att ta en liten halv bloggpaus.
 
Även om det inte kommer dröja så långt innan alla börjar blogga igen så känns det ändå tråkigt att sluta blogga så jag kommer nog fortsätta även om jag kanske inte kommer uppdatera flera gånger om dagen.
 
Så mig har ni kvar ;) ♥
 
Bjuder på en snyggig bild på mig och Julle bruden :) ♥

Röd vs ljus blå

Såg dom fina Spooks kavajerna i hästmagazinet! Jag dör så snygga! Något jag kommer verkligen behöva och vilja ha när jag börjar tävla igen!
Men har inte bestämt mig för vilken färg!
Vilken tycker du? Röd eller ljus blå?

Mer bilder :)

Inte världens bästa kvalité och bästa bilder men ni står nog ut ;)
Fetknopp :)

Bilder från dagen.

 

Läget just nu!

Hej! Jo läget är just nu att jag och Tilda skulle ta en bloggpaus men vi kanske bloggar lite ibland endå! Men bara så att ni vet om det! men det kommer bilder och annat som jag kommer lägga upp! Sen kommer vi ( Tilda ) fixa nytt på bloggen! Kommer även bilder från dagens ridpass :)

Ridit 3 ponnyer! :)

Idag har jag ridit 3 hästar eller rättare sagt 3 ponnyer.

Först red jag ut med Melker tillsammans med mamma som gick med Nore.
Vi skrittade bara en liten runda för jag skulle egentligen hoppa lite på banan oxå men så blev det inte.

Jag var nämligen tvungen att skynda mig över till Matilda och rida Shadow för att vi snart skulle åka till min kompis stall.
Jag red Shadow för att Matilda har ramlat av och hade ont i kroppen och Shadow var tvungen att gå.
Jag red ut med Victora och Ville :)
Det gick bra att rida henne, hon var väldigt pigg och tyvärr väldigt störd över alla bromsar och flugor och sånt men jaja.

Sen åkte jag till min kompis stall och då var det meningen att jag bara skulle titta och hjälpa henne när hon hoppade sin ponny Indigo men det slutade med att jag satt på den ponnyn efter ett tag också :)

Shadow :)
Indigo :)
 

Lotta kursen

I början den första dagen och så var lite halvt ostadigt och så men jag har ju inte ridit Casper på ca ett halvår.

Båda dagarna hade vi ett markarbetspass och ett hopppass och markarbete är väl inte direkt Caspers grej men men.
Hoppningen gick bra, lite ostadigt i början som sagt men annars bra.

Sista dagen var det banhoppning och det kändes riktigt bra! :)
Hoppade först fram på några olika linjer och hinder sen hoppade vi en liten bana som först inte var hög alls.
Sen fick vi lite välja själva vilken höjd vi ville hoppa på men Lotta valde åt mig.
Hon höjde upp det flesta hindrerna till 1 m men några var något mindre och några var något större.

Vi gick runt felfria och Casper skötte sig super bra!
Ponnyn är grym! snabb på att vända, hoppar som jag vet inte vad och hur högt som helst! :)
En ridskoleponny med placering upp till LA liksom, det är grymt! :)
 
som ni kanske märker så är det inte många bilder på mig för att mamma fotade inte mycket på mig och sen är det ju jag som har fotat de andra och så :( men jag tror att andra har fotat mer på mig som jag kanske kan lägga ut sen ;)
Bilder på mina grymma vänner!
ser ni vems transport det är i bakgrunden här? ↑ den första som gissar rätt får en länkning ;) ledtråden är att det är en duktig tjej som driver en blogg med en annan duktig tjej och hon har dessutom vunnit SM för ett par år sen ;) bilden är klickbar!
 

Världens bästa klubb!

Jag hade inte kunnat hitta en bättre klubb! Världens bästa och skönaste människor :)
Alla är sjukt tajta och skojiga och de är världens bästa gäng!
 
Karlslund äger, ni äger! :D
 

lägerdagarna

har varit lärorik och sjukt roliga med otroligt sköna människor! :)
 
Lotta Sjöberg/Schultz var en riktigt bra tränare (tipsar vekligen om henne!) och jag fick ut mycket av lägret även om jag inte hade egen ponny då.
Nästa gång hon har någon träning eller läger ska Kasper vara frisk!
 

Kommer berätta mer sen och bomba er med bilder om blogg.se och min macbook är på min sida.
 
Kan säga att dessa dagar har det blivit en hel del bilder :)
 
 
Och en sista grej, när jag kom hem idag longerade jag Kasper och det såg faktiskt bättre ut! Han haltade inte alls mycket :)

En sommar tur!

Tar en liten skritt tur med kotten! Han har sommarlov nu men kanske inte helt för att jag kmr bada hnm ibland och skritt ut lite sådär! Men han hår nu i en stor hage med tre st kossor! Han tycker det är kul och "jaga" lite på dom osv! Det finns skog i den hagen som han kan leka runt i oxå:)


Jag avgudar william spetz

rubriken säger allt.

Jag är med och tävlar hos..

warnmarks.se!
Klicka på bilden för att komma till tävlingen!
Jag valde ett par veredus bakskydd! eftersom mina gamla blev snodda! Är fortfarande sur för det.. :/ Så skulle gärna vilja ha ett par sånna igen dom är så hiimla bra :)
Så nu hållar jag tummarna! ! ! Jag hoppas så himlans mycket för att vinna det skulle vara så sjukt kul för att jag har aldrig i hela mitt liv vunnit ngn sån här tävling trots jag har varit med väldigt många tävlingar sen för att jag vill ha bakskydden igen!
 
 

sämsta tajmingen...

varför ska det hända nu?!

Kasper är halt, halt asså seriöst varför just nu och varför just du?

Som ni kanske vet ska jag på ridläger för Lotta Schultz och det börjar imorrn och precis då ska Kasper bli halt..
Vet inte alls vad det beror på, vi har kollat igenom hela benen, ingen värme ingen puls inget. Det är så konstigt.

Som tur var har min tränare Marielle, som även äger ridskolan, låtit mig låna en ponny. Jag ska få låna en ponny som också heter Casper, en c-ponny. Han är riktigt duktig hoppponny och har ridit mycket på han tidigare så det känns bra iaf. Är självklart väldigt tacksam för detta men det kommer ändå inte bli samma sak eftersom att det var meningen att jag skulle ha min egna ponny liksom.

Jaja, nästa vecka åker vi nog till stav och hoppas på det bästa.
Min älsklingsponny måste bli bra!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer men ville bara skriva ut det liksom.

Finaste ponnyn som går att hitta! ♥
Casper som jag ska rida på ridlägret :)

Bus i hagen

Kotten får ett litet ryck


Bilder från idag på "Wille"


"Stjärna" idag.


Dagens ridpass.

 Jag började med att ta in Stjärna och rida henne! har ridit i stora ridhuset båda dagarna men idag blev det ute på volten. Hon var fin och brydde sig inte om allt runt omkring och var faktiskt riktigt riktigt fin på slutet! 
Sen red jag ut på sonella och red wille på volten där efter. Jag red på kandar på honom! han blev också väldigt fin på slutet! Bilder kommer ikväll på båda:)
//Julia

bildbomb Flaming STar

 

min basutrustning! :)

Tänkte det skulle vara lite kul för er kanske att veta om min och Kaspers basutrustning, bara som en kul grej liksom.
Kaspers utrustning får ni en annan dag ;)
 

Bra "tips" från Julia sjöström

Hittade denna blogg genom Johanna grants blogg!
En tjej som heter Julia. Jag såg detta inlägg!
Kika gärna in och se vad hon skriver om "vad som är snyggast på tävling"
Jag håller med henne till tusen så nu ska jag börja vara noggare med mitt håt och matching osv på tävling.
Utklippt från inlägget:
Jag är väldigt petig på hur jag och mina hästar ser ut på tävling. Utrustningen hel, håret på plats och liknande. Tänkte dela med mig av vad jag tycker är tävlings snyggt
KIKA IN! Klicka på bilden för att komma till inlägget :)

grym tävling igen!

Nellie, nellieberntsson.se, har en grym tävling i samarbete med tophorse på sin blogg nu.
 

var ska man börja?...

så här, jag har ju inte bloggat på över en vecka vilket jag tror att ni har märkt. Jag har varit på Gotland på konståkningsläger.
Jag vet inte om jag har nämnt det tidigare i bloggen men jag tränar faktiskt konståkning också.
Kan inte riktigt bedöma mig själv hur duktig jag är men jag ligger på en normal nivå för min ålder typ.
 
Det var ett riktigt bra och lärorikt läger och självklart ett extra + att det ligger på gotland som jag älskar! :)
Igår kväll kom jag hem och det var skönt för jag har saknat hästarna så! 
Snart ska jag gå ut och ta hand om Kasper och se hur han mår.
 
 
 
 

Brosan & mamma

Här är prescotts mamma:
och här är hans bror:
dom är ganska lika ändå :)

Nya ponnyn.

Hej! Kom hem för kanske en timme sen! Nu har ponnyn "landat" och står i en box i stallet! Känns skönt! Och hon är så otroligt okomplicerad bara står i trailern som ingenting, precis som sonella! Det är så himla skönt att kunna gå iväg utan att det händer någonting. 
Vi fick med lite saker också! två grimmor en läder med hennes namn på, bruna dressyrskydd, helt nya hoppskydd, täcken, träns. Imorgon rider jag ut så hon får se all skog och miljö + att jag rider lite i ridhuset:)
Jag hoppas det blir bra dethära och jag tror det hon är helt fantastisk!!
Idag eller imorrn kommer det upp info som stam,ålder osv men nu avslutar jag inlägget med lite bilder på min nya sötnos!♥
 
Vi fick även hälsa på mamman som dom hade där! Hon heter Flaming pie och är född 1996
 
 
 

Eftersom att..

.. vi vill ha lite fler följare på bloglovin så tänkte jag att varje som följer oss ska få en länkning :) så kommer nog de dära över 100 sid visnaingarna titta in hos er  ;)
Det ni behöver göra:
. Följa oss på bloglovin
- Skriva vilket nummer som följare och att ni följer oss. Alltså om det är tex 1 följare när du gick in sen följer oss då är ni nr två.
- Länka till er blogg :)
 
Ha det bra!

Dagens ridpass 12/7

Dagens ridpass gick ganska bra i början sen i mitten så gick det mindre  bra sen i slutet gick det bra igen ;)
Men jag red först lite dressyr sen en liten bom övning sen lite små hinder. det var inte något komplecerat ridpass.

Ingen film som lovat..

Tyvärr blir det ingen film från när jag red.. det såg inte så bra ut..

Då har man en ny medlem i familjen

Nu har vi tagit beslut och vi tänker köpa Prescott :)
Jag tror ändå att han och jag kommer att passa ganska bra ;) Sen så tror jag inte det kommer bli någon vetrinärs besiktning, vi känner Anki så pass bra så vi litar på henne.

Nya tränset.

                         
 
Nya tränset! Har ett likadant  fast ett svart till sonella. Tycker det är riktigt snyggt! 
Och jag ÄLSKAR brun sadel och träns på fuxar, eller iallafall i dressyr!
 
Det är 30% REA på tränset kostar nu 531:- men kostar igentligen 759:-
//Julia

Imorrn blir det att åka till kalmar.

Japp! Imorgon åker familjen ner till Kalmar och hämtar en ny familjemedlem. Ska bli riktigt kul! Idag var vi även och köpte lite grejer på hööks! Det som följde med var en borste, piggborste, rycktskrapa, 2 olika hinkar, grimma och grimskaft, och ett brunt dressyrträns. Jag tror inte att det var ngt mer:)
Så vi åker vid 6 på morgonen och kommer hem vid 7 på kvällen och då har även wille kommit som vi ska passa:)
Här kommer ett klipp! NI ser ju att hon inte har nga muskler men det kommer ju efter ett tag! + att hon bara är 6 år:) mer info och det kommer när vi hämtat henne:D
 
 

Nya skor till mig!

Hej hopp! Hur är det läget? Hur är vädret i Stockholm? Själv så är det bra och solen skiner i Sävsjö :) Har fått ett par nya skor av mamma, ett par låga turkosa converse ;)


Håller tummarna!

 
Hejsan! 
Dagen har varit långtråkig.. Åkte till stallet vid halv 2 kanske? och kom hem efter en timme, det blev en kort stalldag men mormor hjälpte mig och jag skrittade ut en lite sväng som inte tog så lång tid. Jag travade en raksträcka och mormor sa att hon inte såg konstig ut och hon kändes inte konstig heller !
 
Imorgon ska ponnyn besiktas, jag hoppas att hon går igenom! Jag har laddat upp en film från provridningen så jag lägger upp den ifall hon går igenom! 
Men om hon går igenom så hämtar vi ju henne på fredag som jag kanske skrev i ett annat inlägg? + att "Wille" vårann gamla häst kommer som vi ska passa i 3 veckor:)
Så kommer vara svårt att blogga dom dagarna men förhoppningsvis bloggar jag på lördag kväll om hur det gått! 
Kram♥

Dagens ridpass 11/7

Passet idag på ute banan gick väl helt okej :) Det kändes inte så rytmiskt men det var väl helt okej :) Men filmer och lite bilder kommer senare i veckan ;)

Dålig uppdatering...

Vi har varit så dåliga! Ingen bloggning på länge! Men Felicia är på gotland och tilda vet jag inte..  Jag har inte haft lust och har inget att skriva om! Men det kommer jag ha om nga dagar då förhoppningsvis den nya kommer och så passar vi vårann gamla häst på fredag! 

Dålig uppdatering av mig!

Hej, nju när jag är på djuvanäs och man är ute och shoppar eller ngt annat så hinner jag inte blogga! Jag lovar att det kmr bilder senare (typ på söndag) Men jag kmr förbättra mig nästa vecka då jag är hemma. :) Hejdå

Bio.

 
Idag åker jag till Heron city med min underbara vän Maria!
Vi ska se filmen LOL, många säger att den är bra så jag hoppas det!:)
//Julia

Sonella halt..

Idag när jag skulle börja trava i ridhuset tyckte jag sonella kändes konstig, Jag hoppade av och travade mot spegeln brevid. Jag gick ut från ridhuset och mötte mamma Och hon fick kolla och hon var jätte halt :(
Fan vad ledsen jag är! Varför sonella? aja det händer väl alla förr eller senare...
aja vi ska se hur hon mår imorgon
 
Idag innan jag märkte att hon var halt...
 
//Julia

Jippi! Ja! Äntligen!

Äntligen funkar blogg.se appen :D Sen så nu är jag påväg till djuvanäs :)


Sol & bad = Sommar/semester

Hej alla söta läsare nu har halva sommarlovet gått (ungefär) Prescott står nu hemma på betet i en liten hage,ensam. Jag tar det lungt, badar med och utan Prescott och är med kompisar.
Har tränat för jenny i torsdag, har ju lagt upp alla videos! Så kolla på filmerna och säg/skriv vad du tycker!
Behöver verkligen all hjälp jag kan få för i morgon åker hela familjen + Prescott till småland/djuvanäs och bor där i en vecka, där ifrån är Prescott uppfödd. Men den veckan är det så att vi ska bestämma oss om vi ska ha honom eller inte. Jag vet att jag sa till vintern men vi korta upp det lite. Vi kanske kan länga det också i ca en månad om vi inte är riktigt säkra nästa vecka.
Nu har jag också kollat i TR (tävlingsreglamentet) om att tävla med en ungponny (eller hur man ska säga) och det står att en 4- åring får starta högst LC, sen en 5-åring högst mvsB (?!) Är det verkligen sant eller har jag tänkt fel? Sen kom jag inte ihåg om 6-åringar.
HA EN FORTSATT BRA SOMMAR ALLIHOPA
 
 

Jenny träning


Jenny träning


Jenny träning


Jenny träning


4 hästar.

Det ska bli så kul om ca 2 veckor, då kommer vårann förra häst Windsor som kallas "wille" som vi sålde för 2 år sedan till oss medans ägaren är bortrest i 3 hela veckor och då kommer jag att få rida honom! Han är så otroligt fin! Det var jobbigt att sälja honom! helt underbar att rida och jätte mysig och gosig. Sen ska vi ta hand om Mickans ponny Harley Lianca som kallas "Harry" för att dom ska iväg på semester. Det ska bli så roligt! Jag älskar att få rida på kompisars hästar, så det ska bli spännande! Sen förhoppningsvis så kommer vi hade en till ponnyplutt då:))
Så jag får hålla tummarna nu:DD
 
Annika andersson som nu äger honom som sitter på Wille på bilden.

muuummss!

Någon som vet var man kan köpa detta? ser otroligt gott ut! :)

fy på oss!

inte bloggat på två dar! inte okej!
 
Igår sov/tältade jag hos Tilda med henne och Maria. Vi hade jätte kul, först va vi i tumba och köpte godis och sånt. Sen åkte vi hem till Tilda, satte upp tältet och hade det bara allmänt kul och badade och så.
Sen på kvällen grillade vi och juste innan det så badade vi med Prescott också! Men vi grillade hamburgare och efter det marshmallows på bryggan och det ar super mysigt. :)
 
Lite senare gick vi ut i kossornas hage, som är otroligt stor, och letade efter kossorna.
Haha, vi sprang runt där som stora fån! :D 
Sen efter var det inte så kul för då hade vi typ fått in en massa äckliga iglar/sniglar i skorna från det höga gräset vi sprungit i och det var sjuuukt äckligt!
 
Sen hade vi det bara mysigt i tältet. :)
 
 
Nu ska jag gå ut och hjälpa Melkers kanske nya medryttare att provrida plutten så hej så länge ;)
 
 

Checka:

Länkar till mina kompisars youtube kanal
 
Jag rekomenderar att kolla! Sjukt bra videos :)
Subscriba?
 

Bildbomb från High Chaparral

My ♥
spin utan händer ;) (spin är när de liksom snurrar runt)
 
 
 

Bilder från High Chaparral


Tävling hos Nellie Berntsson!

Jag är med & tävlar på nellieberntsson.se om att vinna en valfri vara hos horsemeup.se för 1000:- 
 
 
 

Inköp från Ullared.

Mitt inköp!
 
Två linnen
En vit tröja
Vita mjukisbyxor
En fleccetröja från Jacson
en bh
två par ridstrumpor
coca cola läppsyl
läppglans
minischampoo från en reklam
en mascara
deo
massa hårnålar
vässare till kajalen
ögonfransböjare
gummigrej runt sporrarna
"party väska"
koss hörlurar
 
Till Sonella
 
3 marinblå tecken
kylgele
lädervård
glansspräj
grimskaft 
transport grimskaft
två svampar
ett par framskydd
sax till man,svans osv
idomin i mungipor osv
lädertvål
marinblå benlindor
ryktsten
 

Dagens ridpass

Skrittade först ut med mamma i skogen, hon red på Nore som är en 3 årig nordsvensk.
Det gick bra men Kasper var som vanligt aningen fånig för att det var några barn som gungade och lite annat men de båda var ändå duktiga :)
Sen travade jag lite på ridbanan och han var värsta segproppen vilket han typ alltid är när han vilat, haha knasig ponny va? :)
Men han gick iaf jätte fint!
Och juste ni skulle se hans mage, börjar bli en äkta betesmage ;)

Bilder från ridpasset och även från high chaparral kommer imorrn ;)

Dagens vill ha


smakprov från dagens ridpass..

 

Felicia's musicstyle!

 
1. Justin Bieber - all around the world ♥
2. Skrillex - bangarang ♥
3. Simple Plan - summer paradise ♥
4. Jennifer Lopez - goin´ in ♥
5. Albin Gromer - för det är du ♥
6. Nicki Minaj - va va voom ♥

REA!

cheval ridsport har lite rea på pikèer och tröjar! Snygga är det verkligen, eller vad tycker ni? :)

Riida

 

Hemma!

Nu är jag hemma igen, både kul och tråkigt för har verkligen längtat efter Kasper och ridningen men samtidigt vill jag stanna kvar. Det är ju så himla mysigt där!
Teckningen har verkligen sugit där så har tyvärr inte kunnat blogga och sen funkar ju inte blogg.se appen heller så inget jag kunnat göra åt.

Det har varit super kul i high chaparral! Tävlingarna har varit super kul att titta på och en masssssaaa bilder kommer komma upp på bloggen.
Nu ska jag käka lite middag och sen packa ur allt sen är det en lugn kväll hoppas jag.

Hemma från dalarö

Hej hooppp :D jag har ju inte bloggat på typ tre dagar men det är för jag har varit borta och inte haft en möjlighet för det går ju inte och blogga från iphonen jööö.. :/ Aja tjingeling ska nog bada med min söta lilla ponny :D